Let me play among the stars..

Νοέμβριος 7, 2007

Βαφτίζεται η δούλη του Θεού..{3}

Filed under: Uncategorized — giatrina @ 3:27 μμ

Κ φτάνουμε στη μεγάλη μέρα της βάφτισης.

Κανένα 10λεπτο πριν το actual μυστήριο, επήαμε στην εκκλησία. Ο παπάς έπιασε με κ εξήγησε μου μερικά πράματα [π.χ που να στέκουμαι, πότε να πω το πιστεύω, πότε να φτύσω (yup, disgusting part, ειδικότερα την φάση που πρέπει να πατήσεις τζιείνα που έφτυσες), πότε να πάρω το μωρό να το ξεντύσω, πότε να το ντύσω, πώς να κρατώ την πετσέτα του μωρού ουτως ώστε να μεν μου πέσει άμα μου δώσει το μωρό etc etc] κ εξεκινήσαμεεε.

Στο μεταξύ εγώ εξίασα τα πάντα, αλλά ευτυχώς ο παπάς ήταν καλός κ εδιούσε μου οδηγίες κ κατά τη διάρκεια του μυστηρίου. Το μωρό ήταν ήσυχο…όταν ο παπάς κ η μάμα του ήταν εκτός του οπτικού του πεδίου! Γι’ αυτό εσυμφωνήσαμε να παν να χωστούν. Κατά διαστήματα εκάμμαν την εμφάνισή τους, αλλά εφρόντιζα να τους διώχνω διακριτικά. Κατά τα άλλα, μια χαρά τα επήαμε. Πρέπει να έχουμε κ άπειρες photos αφού όπου εγυρίζαμε εγώ κ το μωρό επετάσσουνταν περί τα 13-14 flash.

Ετέλειωσε η βάφτιση, ήρτε η ώρα για φαΐιιιιι!! Σιγά σιγά, με το πάσο μας (which reminds me ότι έχασα το πάσο μου :S), εμεταφερθήκαμε στο so called εστιατόριο. No matching tablecloths or any other arrangements. Είπαμε, βρισκόμαστε σε ένα χωριό κομμένοι που τον κόσμο ;). Επερνούσαν οι καλεσμένοι, ελαλούσαν μας να μας ζήσει το νεοφώτιστο, εκουβεντιάζαν κ λλίο με τους γονείς του μωρού, επιάνναν κεραστικό τους, επιάνναν το πιατούι τους, έβαλλε ο καθένας ό,τι ήθελε μέσα κ εκάθετουν όπου ήθελε ανάλογα με τους φίλους κ γνωστούς που έβρισκε ή όπου έβρισκε. 

Μετά, έπιασα το μωρό αγκαλιά, κ μαζί με τους γονείς του μωρού εγυρίζαμε τα τραπέζια να δώσουμε μπομπονιέρες. Ευκαιρία να γνωρίσω το σόι, αφού κατά γενικήν ομολογία εν πολλοξέρω συγγενείς πέραν του πρώτου βαθμού.

Άμα ετέλειωσε κ τούτο, έκατσα κ γω στο τραπεζούι με τους δικούς μου καλεσμένους (που μάνα μου ρεεεεε, εκόψαν που τη Λευκωσία κ εκάμαν μια ώρα δρόμο για να έρτουν–οι υπόλοιποι ήταν συγγενείς που παραθέριζαν στο χωριό οπόταν εν εκάμαν κ καμιά μεγάααλη θυσία για να παραστούν, παρόλ’ αυτά η παρουσία όλων εκτιμάται α), κ επεράσαμε το υπόλοιπο της βραδιάς μαζί.

Η όλη υπόθεση ‘βάφτιση’, τελειώνει με το λούσιμο του μωρού 3 μέρες μετά. Υποτίθεται φκάλλουμε τα μύρα. Επειδή όμως η νονά είναι κ φοιτήτρια, της οποίας η σχολή έκαμμε κατάληψη τον Γενάρη/Φλεβάρη κ η εξεταστική της εμετατέθηκε που τα τέλη Αυγούστου ως τα τέλη Σεπτέμβρη, έπρεπε να φύει νωρίς νωρίς. Έτσι επισπεύσαμε το λούσιμο του μωρού κ αντί Τρίτη, ελούσαμε το Δευτέρα. Μετά η νονά έπιασε τη βαλιτσούα της, επήε Λάρνακα, εμπήκε στο αεροπλανούι, ήρτε στην πόλη της κ έκατσε στο γραφειούδιν της πέρκι προλάβει να φκάλει την ύλη της.

Κ κάπως έτσι ετελειώσαν οι καλοκαιρινές διακοπές της υποφαινόμενης.

Advertisements

2 Σχόλια »

  1. That’s really thinking at an imrissepve level

    Σχόλιο από Fanny — Μαΐου 17, 2017 @ 8:31 πμ | Απάντηση

  2. Heu, moi je suis une saloperie. En fait, je cotise à GreenPeace, résultat, je fais pas trop d’effort, parce que si j’en faisais, ça voudrait dire que GreenPeace, ils existeraient pas, et que donc je pourrais plus avoir bonne conscience quand je pollue parce que j’aurais pas côtisé…

    Σχόλιο από insurace — Μαΐου 20, 2017 @ 9:04 μμ | Απάντηση


RSS feed for comments on this post.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Δημιουργήστε ένα δωρεάν ιστότοπο ή ιστολόγιο στο WordPress.com.

Αρέσει σε %d bloggers: