Let me play among the stars..

Μαΐου 9, 2008

Vacaciones de Pascua #2

Filed under: Uncategorized — giatrina @ 5:44 μμ

Κ αφού για την Κυριακή εγράψαμε κοτζαμ post, ας συνεχίσουμε με τη Δευτέρα να δούμε πόσο εν να μας φκει. 😀

 Λοιπόοοον.

 Μια φορά όπως επερπατούσαμε, επετάχτηκε μπροστά μας μια δεσποινίδα με μια ματσούα διαφημιστικά – σύνηθες φαινόμενο για τα εδώ δεδομένα. Εμείς ως άτομα που είτε εν καταφέρνουμε να τους αποφύγουμε είτε ώρες ώρες λυπούμαστε τους, πιάννουμε που τζιείνα τα διαφημιστικά που αγωνίζουνται να μας δώσουν. Που τελικά εν ήταν διαφημιστικά τα συγκεκριμένα, αλλά κουπόνια για 1+1 δωρεάν καφέ που το Starbucks. Οπόταν, αντί να τα πετάξουμε όπως τα υπόλοιπα χαρτούθκια που πιάννουμε που τον κάθε αθκιασερό που πετάσσεται μπροστά μας κ κόφκει μας το δρόμο, εκρατήσαμε τα για μελλοντική χρήση. Τα κουπόνια όμως ίσχυαν ως τις 30 του Απρίλη, στα ελληνικά Starbucks μόνο. Κι επειδή θα αναχωρούσαμε για τη μητέρα πατρίδα κ εν θα μπορούσαμε να τα χρησιμοποιήσουμε, είπαμε να τα εκμεταλλευτούμε τη Δευτέρα.

Κάπως έτσι εβρεθήκαμε στα Starbucks της παραλιακής. Ήπιαμε τους καφέδες μας –εδώ να θυμίσω πως η υποφαινόμενη εμάσιετουν να νηστέψει κ έπιασε καφέ με γάλα σόγιας, πράγμα που πρώτη φορά εδοκίμαζε κ που έκατσε στο στομάχι της– κ εφύαμε.

Εκάτσαμε στην παραλία για να απολαύσουμε τον ήλιο, αλλά σύντομα είδαμε κάτι ανακατσιαστικούς αρουραίους ψοφισμένους να επιπλέουν μαζί με άλλα αηδιαστικά πράματα, οπόταν εθεωρήσαμε καλή ιδέα να σηκωθούμε να φύουμε κ που τζιαμέ.

Έτσι, επερπατήσαμε λλίο κ αφού κουραστήκαμε κ ψιλοκαήκαμε, εμείς που θα ταξιδεύαμε το βράδυ αποχωρήσαμε. Εκαθαρίσαμε λλίο το σπίτι, ετοιμάσαμε βαλίτσες μάνι μάνι κ ετοιμάσαμε σχέδιο δράσης για το πώς να πάμε στο αεροδρόμιο με λιγότερο από 15 ευρώ. Αφού αλλάξαμε 2 λεωφορεία, εκαταφέραμε να φτάσουμε σώες κ αβλαβείς (όι εν μιλώ στον πληθυντικό για μένα, ήμασταν όντως 2 άτομα), με τις βαλίτσες μας και στην ώρα μας, στο αεροδρόμιο, με μισό ευρώ. (!!!) Εγώ πάντως, ως την τελευταία στιγμή ανησυχούσα. Ώσπου κ εφτάσαμε κ ησύχασα 🙂

 Η πτήση μας με τις Κυπριακές Αερογραμμές ήταν καλή, αν εξαιρέσουμε πως δεν επρονοήσαν να έχουν φαΐ για τζιείνους που νηστεύκουν! Κατά τα άλλα, η πτήση μας ήταν ομαλή, εν είχαμε καμία καθυστέρηση, μάλιστα εφτάσαμε κ 20 λεπτά πιο νωρίς που ότι υπολογίζαν και στο τέλος της πτήσης ο πιλότος ευχήθηκε μας κ ‘Χαππι Νιου Ηστερ’.

 ΚΑτεβαίνοντας έδωσε μας η ζεστή αύρα της Κύπρου, χωρίς όμως τη χαρακτηριστική μυρωδιά των σουβλακίων που υπάρχει συνήθως. Βγαίνοντας που το αεροδρόμιο, έκαμα απελπισμένες προσπάθειες να δω τους γονείς μου στο πλήθος τζιείνο που πάντα στέκεται κ περιμένει τους δικούς του, αλλά μάταια. Πάλε οι γονείς μου εστήσαν με. Ίσως ναν κ καλύτερα έτσι, να κρατώ τη βαλιτσούα μου, να απομακρύνουμαι που το πλήθος κ μετά που κανένα δεκάλεπτο με την ησυχία μου να βρίσκω τους γονείς μου κ να με καλοσωρίζουν, χωρίς να στεκούμαστε μες τη μέση κ να ενοχλούμε κανένα.

Αυτά που λέτε για τη Δευτέρα. Πάλε οι λέξεις εγίναν 449 και άλλο ένα post αναφορικά με τις φετινές διακοπές του Πάσχα φτάνει στο τέλος του. Πιθανόν να ακολουθήσουν κ άλλα, αλλά πιο συνοπτικά, να μν το παρακάμουμε κιόλας 😉

Advertisements

Σχολιάστε »

Δεν υπάρχουν σχόλια.

RSS feed for comments on this post.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Δημιουργήστε ένα δωρεάν ιστότοπο ή ιστολόγιο στο WordPress.com.

Αρέσει σε %d bloggers: